ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > Başkan Soyer Kuzey İzmir Teknoloji Merkezi heyetini ağırladı

Başkan Soyer Kuzey İzmir Teknoloji Merkezi heyetini ağırladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Soyer Kuzey İzmir Teknoloji Merkezi heyetini ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yeni kurulan ve kentin geleceği için önem taşıyan Kuzey İzmir Teknoloji Merkezi’nin yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Başkan Soyer, İzmir’in akıllı kent vizyonundan söz ederek her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kuzey İzmir Teknoloji Merkezi’nin (TEKMER) yönetim kurulunda yer alan heyeti makamında ağırladı. TEKMER Yönetim Kurulu Başkanı ve Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’nin şehir dışında olması sebebiyle katılamadığı ziyarette TEKMER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, TEKMER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Fahri Yiğitbaşı, TEKMER Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cemali Dinçer, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan KAYA ve TEKMER Genel Müdürü Yener Mercanköşk bulundu.

“İzmir’in geleceği açısından önem taşıyor”
KOSGEB İŞGEM/TEKMER Destek Programı başvurusu sırasında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden alınan destek mektubu için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür plaketi takdim eden heyet, Soyer’i resmi açılışa da davet etti. Başkan Soyer, yeni dönemde de büyük bir memnuniyetle destek verileceğini belirterek teknoloji merkezinin İzmir’in geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Ziyarette İzmir’in akıllı kent vizyonu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Girişimcilik Merkezi İzmir ve Kule İzmir Oyun Geliştirme Merkezi gibi birimler başta olmak üzere farklı konularda yeni işbirliklerinin oluşturulması, kente katma değer sağlayacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Geleceğin bilim insanları İzmir’de yarışacak
Sonraki Haber Çiğlili babalar sertifikalarını aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?