ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Soyer Karşıyaka’da asfalt serimi yapan işçileri ziyaret etti

Başkan Soyer Karşıyaka’da asfalt serimi yapan işçileri ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Soyer Karşıyaka’da asfalt serimi yapan işçileri ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tersane Mahallesi’ni, Alaybey Mahallesi’ne bağlayan 1675 sokaktaki yaklaşık 500 metrelik asfalt serim çalışmalarını yürüten işçileri ziyaret etti.

Asfalt çalışması yapan işçilerin çok zor bir iş yaptığını söyleyen Başkan Soyer, “Gerçekten bugün asfalt çalışması yapan arkadaşlarımız inanılmaz büyük bir iş yapıyorlar. O nedenle her birini alınlarından öpüyorum. Bir yandan asfaltın sıcağı bir yandan havanın sıcağı. Çok zor ama bunu yapmak istedik. Çünkü bu zamanlar bizim için bir fırsat. Bu yolları kapatarak asfaltlamak mümkün değil. Bir çok yol alternatifsiz. O nedenle bunu bir fırsat olarak değerlendirdik. Çok kıymetli bir çalışma ortaya çıkacak. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Trafiğin sıkıştığı noktalara operasyon
Sonraki Haber Yeni bisiklet yollarının yapımına başlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?