ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Oran: Çeşme Ailem giderek büyüyor

Başkan Oran: Çeşme Ailem giderek büyüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Oran: Çeşme Ailem giderek büyüyor

Kısa bir süre önce “İkametini Al, Çeşme’ye gel” kampanyası başlatan Başkan Oran, Çeşme’nin nüfusu 2021 yılı başında 46.093 rakamına ulaştı. Çeşme Ailem giderek büyüyor” dedi.

“Adresim Çeşme” kampanyası başlamadan önce 44.400 olan Çeşme’nin nüfusu; 2021 yılı başında 46.093 rakamına ulaştı. Kısa bir süre önce nüfus artışı için kampanya başlatan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Nüfusumuz giderek artıyor. Çok kısa süre önce başlamamıza rağmen kampanyamız büyük bir ilgi gördü. Çeşme Ailem 46.093 oldu. Hedefimiz olan 50 bin rakamını yakalayana kadar kampanyamız devam edecek” dedi.

Pandemi sürecinde yazlığı olan vatandaşların memleketlerine dönmediklerini bu nedenle şu anki nüfus oranının yaklaşık 200 bin olduğunu belirten Oran, “Çeşme’de yazlığı olan ve yılın birçok zamanı burada yaşamayı tercih eden vatandaşlarımızı ikametlerini Çeşme’ye alarak kampanyamıza destek olmaya çağırıyoruz” diye konuştu.
 
“Sevgi emek ister, haydi göreve!”
Nufüsun 50 binin üzerine çıkmasıyla daha kaliteli hizmet verilebileceğini dile getiren Başkan Oran, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Nüfusumuz arttığında personel kadromuzda daha kaliteli hizmet verebilecek sayıya ulaşacak. Ayrıca genel bütçe gelirlerimiz artacak ve ekonomik olarak daha da güçleneceğiz. Sevgi emek ister, haydi göreve!” 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deprem yine korkuttu...
Sonraki Haber Özgecan Aslan için Şirinyer Parkı’nda farkındalık koridoru

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?