ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Kırgöz’den 3 yıllık değerlendirme

Başkan Kırgöz’den 3 yıllık değerlendirme

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Kırgöz’den 3 yıllık değerlendirme

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden bu zamana kadar geçen 3 yıllık süre içerisinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve geleceğe yönelik planladığı projeleri Dikili Atatürk Meydanı’nda hemşehrileri ile paylaştı.

Açık havada gerçekleşen toplantıya CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, muhtarlar, siyasi parti, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri,  belediye meclis üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’ndan destek ve tebrik mesajı
3 yıllık hizmet raporu sunumu öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Muharrem Erkek, Bülent Tezcan, Ali Öztunç, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan, CHP Parti Meclisi Üyeleri Gamze Taşcıer ve Umut Akdoğan ile CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın destek ve tebrik mesajları okundu. Genel Başkan Kılıçdaroğlu mesajında “Ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Dikili’ye değer katan çalışmalarınız için tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, güzel ilçemiz için çok daha önemli hizmetler ve projelere imza atacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle, sizin nezdinizde toplantıya katılan tüm konuklara sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.” diye belirtti.

Slayt gösterimi eşliğinde belediye çalışmalarını ve harcama giderlerini rakamlarla ayrıntılı olarak kamuoyuyla paylaşan Başkan Kırgöz’ün sunumu Dikili halkı tarafından alkış ve takdirle karşılandı.

Biz “Birlikte Dikili”yiz
Göreve geldiği günden itibaren Dikili’ye yeni bir çehre kazandırmak için çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Kırgöz.” Geride bıraktığımız 3 yıl boyunca “Birlikte Dikili” ruhuyla hemşehrilerimizin talep ve önerilerini dikkate alarak altyapıdan kent estetiğine kadar doğası temiz ve modern bir Dikili için gecemizi gündüzümüze kattık ve yine aynı kararlıkla kalıcı ve kaliteli hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Her zaman yanımızda olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer başta olmak üzere tüm ekibine, meclis üyelerime, mesai arkadaşlarıma ve bizlere güç veren siz değerli hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Alt yapıyı çok önemsiyoruz
Kent genelinde gerçekleştirdikleri alt yapı ve yol yapım çalışmalarından bahseden Başkan Kırgöz “Dikili merkezi ve kırsal mahallelerimiz de dahil olmak üzere 380.000 m2 kilit parke, granit taş ve bordür döşeme, 65 km asfalt kaplama, 75 km üretim yolu, 60 km sathi kaplama çalışmalarını tamamladık.” dedi.

Sosyal yaşam alanlarında önceliğimiz kadınlar ve çocuklar
Daha yaşanılabilir bir Dikili için sosyal yaşam alanlarının önemine değinen Başkan Kırgöz, “Geride bıraktığımız üç yıl içinde 18 adet parkı revize ederken 20 adet yeni parkı Dikili’mize kazandırdık. Kentimizde ilk Kadın Heykeli’ni dikerek Kadın Hakları Parkı’nı ve ayrıca Sevgi Yolu’nun üst kısmında Çocuk Hakları Parkı’nı hemşehrilerimize armağan ettik. Kent estetiğine değer katmak için 123.000 m2 çimlendirme, 4500 adet ağaç dikimi ve 57.400 adet süs bitkisi ekimini gerçekleştirdik.” dedi.

Sporda da marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz
Sporun ve sporcunun dostu bir yerel yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Kırgöz, “İlçe tarihinde ilkleri sporda da gerçekleştirmeye devam ediyoruz. 1100 seyirci kapasiteli Sadi Erdem Plaj Sporları Tesisi’ni Dikili’mize kazandırdık. 2021 Eylül ayında gerçekleştirdiğimiz Probeach Dikili Etabı ardından bu sene 14-18 Eylül tarihlerinde Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Dünya 19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Şampiyonası’na ev sahipliği yapacağız. Tüm dünya Dikili’yi konuşacak” dedi.

Dikili’mize yakışan bir Kültür Merkezi ile Kent Arşivi ve Tanıtım Merkezi
Altı ticari alan, üstünde 337 kişi oturma kapasiteli konferans salonu, büyük bir fuaye alanı ve büyük çok amaçlı salon şeklinde projelendirdiğimiz Kültür Merkezimizi Dikili’ye kazandıracağını belirten Başkan Kırgöz, kent belleğine ışık tutacak Kent Arşivi ve Tanıtım Merkezi’nin de hizmete açılacağını belirtti.

ATA’mızın izindeyiz, Cumhuriyetimizin neferiyiz
Doğup büyüdüğü ve ekmeğini yediği Dikili’ye aşkla hizmet etme onurunu yaşayan Başkan Kırgöz “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında bizlere emanet ettiği Cumhuriyet değerlerine sonuna kadar kararlılıkla sahip çıkarak Dikili’mizi layık olduğu en üst noktaya taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Torbalı’da lise tercih günleri düzenlenecek
Sonraki Haber Roman kadınlar Körfez turuna katıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?