ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Kayalar: Tek amacımız vatandaşımızın mağdur olmaması

Başkan Kayalar: Tek amacımız vatandaşımızın mağdur olmaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Kayalar: Tek amacımız vatandaşımızın mağdur olmaması

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ilçede devam eden yağmur kanalı ve mazgal çalışmalarıyla ilgili “Tek amacımız vatandaşımızın mağdur olmaması” dedi.

Menderes Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde yağmur kanalı ve mazgal çalışmalarına devam ediyor.

“Vatandaşın isteği neredeyse, biz oradayız”
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Kayalar, “İlçemizin genelinde vatandaşlarımıza hizmet için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu.

Başkan Kayalar, 44 mahallenin ayrı ayrı değerli olduğunun altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Her zaman belirttiğim gibi merkez mahallelerimiz olsun, kırsal mahallelerimiz olsun, sahil bölgemiz olsun bizim için fark etmiyor. Vatandaşın isteği neredeyse biz oradayız. Bu hizmet anlayışıyla ekip arkadaşlarımızla birlikte, çalışmalarımız ilçemizdeki tüm mahallelerimizde periyodik olarak devam ediyor.”

Yağmur kanalı ve mazgal çalışmalarına ağırlık 
Kış aylarıyla birlikte ilçede yaşayan vatandaşların talepleri doğrultusunda yağmur
kanalı ve mazgal çalışmalarına da ağırlık verdiklerini aktaran Başkan Kayalar şunları kaydetti: “Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda Gümüldür Fevzi Çakmak Mahallesi 6253 Sokak, Gölcükler Mahallesi 790 Sokak ve Bulgurca Mahallesi 6814 Sokak’ta yağmur kanalı ve mazgal çalışmalarını tamamladı. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımız tüm mahallelerimizde sürecek.”  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da Bilim Kulüpleri başlıyor
Sonraki Haber Ocak ayında Karşıyaka'da 561 konut satıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?