ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Kayalar: Önemli olan vatandaşa hizmet, Menderes’e hizmet

Başkan Kayalar: Önemli olan vatandaşa hizmet, Menderes’e hizmet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Kayalar: Önemli olan vatandaşa hizmet, Menderes’e hizmet

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, muhtar ziyaretleri kapsamında sorunları yerinde tespit ediyor.

“44 mahalleye eşit hizmet”
Mahalle ziyaretleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kayalar, “İlçemizin her mahallesi bizim için ayrı değerli. Bu kapsamda 44 mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.  

Başkan Kayalar, muhtar ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek şunları kaydetti: “Belediyemize bağlı ekip arkadaşlarımızla birlikte ilçemizin 44 mahallesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sorunları ve şikayetleri yerinde tespit ederek, sorunlara daha doğru ve hızlı çözümler geliştiriyoruz. Bu anlayışımızla Kısık, Oğlananası Atatürk, Oğlananası Cumhuriyet, Bulgurca, Karakuyu, Çileme ve Sancaklı mahallelerimizde muhtarlarımızı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledik. Ziyaretlerimiz tüm mahallerimize devam edecek.” 

Her vatandaşa eşit hizmet
Başkan Kayalar, hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin hangi mahallede ne sorun varsa yerinde tespit ettiklerini ve çalışmalarının bu anlayışla devam edeceğini de aktararak sözlerini şöyle noktaladı: “Merkeze yakın, uzak; hane sayısı olarak kalabalık, az; şu partiye veya bu partiye oy vermiş bizim için bunlar hiç önemli değil. Bizim için önemli olan vatandaşa hizmet, Menderes’e hizmet.”

Öte yandan Muhtar ziyaretleri kapsamında Başkan Kayalar’a, Belediye Muhtarlar Masası Sorumlusu Alper Sürücü de eşlik etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karaburun'da TOKİ tepkisi
Sonraki Haber Bayraklı’da israf değil, iyilik büyüdü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?