ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Kayalar: Makamda oturmakla belediye başkanı olunmaz

Başkan Kayalar: Makamda oturmakla belediye başkanı olunmaz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Kayalar: Makamda oturmakla belediye başkanı olunmaz

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Kayalar, belediye başkanının alanda halkla iç içe olması gerektiğini belirterek, “Makamda oturmakla belediye başkanı olunmaz.” dedi.

“Yerel yönetimler olarak vatandaşlarımızın her daim yanındayız”
Mahalle ziyaretleri kapsamında Develi, Tekeli Atatürk, Tekeli Fevzi Çakmak, Küner, Şaşal ve Keler mahallelerinde kahvehaneleri ve esnafı ziyaret eden Başkan Kayalar, “Her mahalleye eşit hizmet anlayışımızla ziyaretlerimiz devam ediyor.” diye konuştu.

Başkan Kayalar, kahvehanelerdeki samimiyetin ve sohbetin çok değerli olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bana göre bir belediye başkanının yeri belediyedeki makamı değil, vatandaşın yanı olmalı. Bu düşünceyle mahalle ziyaretlerimizde mahallelimizle bir araya geliyor, sıkıntılarını birinci ağızdan dinliyor ve çözüm yollarını vatandaşlarımızla istişare ederek buluyoruz. Kahvehane ziyaretlerimiz bu anlamda benim için çok kıymetli.”

“Esnafımızın derdi geçim sıkıntısı” 
Mahallelerde esnaflarla da bir araya gelen Başkan Kayalar, esnaf ziyaretleriyle ilgili şunları kaydetti: “Her yerde olduğu gibi mahallelerimizde de esnafımızın genel sıkıntısı, geçim derdi ve ekonominin son geldiği durum. Bu sıkıntılı süreçte bizler yerel yönetimler olarak vatandaşımızın her daim yanında ve destekçileriyiz.”  Başkan Kayalar, ziyaretlerinin tüm mahallelere devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Başkan Kayalar’a ziyaretleri sırasında, Belediye Muhtarlar Masası Sorumlusu Alper Sürücü de eşlik etti.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kütüphane Buluşmaları başlıyor
Sonraki Haber Yetişkin: Tansaş ruhunu yeniden canlandıracağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?