ANA SAYFA > SAĞLIK > Başkan Karadeniz'den kök hücre ve kan bağışı çağrısı

Başkan Karadeniz'den kök hücre ve kan bağışı çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Karadeniz'den kök hücre ve kan bağışı çağrısı

Türk Kızılay'ının en aktif şubelerinden birisi olan Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz'den çağrı...

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, başta Karşıyakalılar olmak üzere tüm vatandaşlarımıza kök hücre ve kan bağışı yapmaları konusunda çağrıda bulundu. 
Karadeniz, "Bir hayat kurtarmak için kan verin. Unutmayın bir ünite kan 3 hayat kurtarır" diyerek, tüm sağlıklı vatandaşlarımızı Türk Kızılay'ın Karşıyaka Çarşısının Karşıyaka İskelesi girişindeki Kan Alma aracına davet etti.   
Son dönemlerde tüm dünyanın kabusu olan korona virüs nedeniyle kan stoklarında ciddi bir azalmanın söz konusu olduğunu da belirten Kamil Karadeniz, kan bağışının hayat kurtarmanın yanı sıra kendi hayatını da sağlıklı kıldığını ifade ederek, özellikle kök hücre bağışının da yaşam kurtardığını sözlerine ekledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nar Elçileri Buca’da dayanışmayı büyütüyor
Sonraki Haber İzmir Aşkına Müzikali Karşıyaka'da da ilgi gördü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?