ANA SAYFA > İZMİR > Başkan İduğ’dan geleceğin yıldızlarına nasihatler

Başkan İduğ’dan geleceğin yıldızlarına nasihatler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan İduğ’dan geleceğin yıldızlarına nasihatler

Altınordu Futbol Kulübü’nün “Dünya İzmir’de Buluşuyor” sloganıyla düzenlediği U12 CUP’ta mücadele edecek Bornova Karması, bugün başlayacak dev organizasyon öncesi Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor’un yanı sıra Bayern Münih, Athletic Bilbao, Juventus, PSG, Ajax, Porto gibi tanınmış kulüplerin de yer aldığı turnuvada Bornova’yı temsil edecek minik sporculara başarılar dileyen İduğ, “Bu sizin kendinizi göstermeniz için önemli bir fırsat ama unutmayın ki; Kazanmaktan ziyade önemli olan buraya katılmak ve centilmence mücadele etmek” dedi.

Bornova Belediyespor Kulübü’nün organizasyonunda Bornova’daki 10 amatör kulübün U12 katımlarında mücadele eden sporculardan kurulu Bornova Karması, dünya devleri ile birlikte boy göstereceği turnuva öncesi Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti.

Sizler daha şanslısınız
Kadir Yaşar, Serkan Çataldirek ve Sezgin Çayırlı’dan oluşan teknik kadroya emanet edilen minik sporculara nasihatlerde bulunan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, kendi çocukluk yıllarından örnekler verdi. Sokak aralarında taşlardan kale yaparak futbol oynadıklarını hatırlatan Başkan İduğ, “Sizler bizlere göre çok şanslısınız. Çünkü tesis anlamında çok iyi imkanlara sahipsiniz. Çim sahalarda futbol oynuyorsunuz. Biz de Bornova Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla yanınızdayız” dedi.

Bu fırsatı değerlendirin
Bornova Karması’na başarılar dileyen Başkan Mustafa İduğ, “Alt yapı anlamında tüm dünyanın gözü bu organizasyonda olacak. Bu kendinizi göstermeniz için büyük bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirin. Hepinize başarılar diliyorum ama unutmayın ki; Kazanmaktan ziyade böylesi bir turnuvaya katılmak ve centilmence mücadele etmek önemli” diye konuştu.

Dünya devlerine karşı
Bornova Karması, Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde 22 ülkeden 72 takımın mücadele edeceği turnuvada, İzmir Büyükşehir Belediyesi Karması ve İzmir Şampiyonu Urlaspor birlikte profesyonel kulüplerin altyapı takımlarla birlikte aynı arenada olacak. Bornova Karması iki gün sürecek grup maçlarında, Paris Saint-Germain, Bayer 04 Leverkusen, Clup Brugge, Galaxy TS, Aspire Academy, NK Olimpia Ljupljana, Trabzonspor ve Ankaragücü U12 takımları mücadele edecek. Turnuvanın üçüncü günü final ve sıralama maçları oynanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri 1-0 geriye düştü
Sonraki Haber Karabağlar Belediyesi'nin 2022 faaliyet raporu kabul edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?