ANA SAYFA > İZMİR > Başkan İduğ’dan ASKF başkanlığına aday olan Keser’e tam destek

Başkan İduğ’dan ASKF başkanlığına aday olan Keser’e tam destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan İduğ’dan ASKF başkanlığına aday olan Keser’e tam destek

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ilçedeki amatör kulüplerinin temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) başkanlığına adaylığını açıklayan Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Murat Keser’e tam destek verdi.

Türkiye’de futbolun ilk oynandığı yer olan ve 70’e yakın kulübün faaliyet gösterdiği Bornova’nın İzmir'deki amatör maçların büyük bir kısmına ev sahipliği yaptığına dikkat çeken İduğ, "Bornova kulüpleri olarak sahip olduğumuz güçle tüm İzmir'i kucaklayacak bir yapı üzerinde birleşmemiz gerekiyor. Bu doğrultuda yıllarını amatör futbola veren Murat Keser'le birlikte yürümeliyiz. Adaylığı hayırlı olsun. Bornovalı kulüpler ve belediye olarak arkasındayız" dedi.

Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Murat Keser, İASKF genel kurulunun Haziran ayında gerçekleşeceğini hatırlatarak, “Bornova kulüplerinden aldığımız güç ve başından beri beni teşvik eden Sayın İduğ'un desteğiyle bugünden itibaren göreve soyunuyoruz. Amacımız arkamızdaki güçle değişimi yaratmak ve amatörlere daha iyi hizmet vermek. Buradaki tablo bize büyük umut verdi. Birliğimizin Pazar günü yapacağı genel kurulunda ise Hitabspor Başkanı Hakan Beşyıldız’ın etrafında tek yürek olacağız" diye konuştu.

Başkan İduğ, spor alanında hayata geçirdikleri toplantıda, belediye olarak tahsis edecekleri alanda Murat Keser’den Keser Ailesi olarak bir futbol sahası yapma, Bornova Kulüpler Birliği Başkanlığı’na aday olan Hitabspor Başkanı Hakan Beşyıldız’dan ise sahibi oldukları 6 halı sahayı Bornova’daki tüm amatör kulüplere açma sözü aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Sertel’den yerel televizyonlara nefes aldıracak öneri
Sonraki Haber Bozdağlar’dan Aydın Dağları’na kar mücadelesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?