ANA SAYFA > İZMİR > Başkan İduğ partililere projelerini anlattı

Başkan İduğ partililere projelerini anlattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan İduğ partililere projelerini anlattı

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, CHP Bornova İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği parti içi eğitim toplantısında projelerini anlattı.

Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde düzenlenen toplantıda partililerle bir araya gelen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, parti içi eğitimin önemine dikkat çekti. 

Tüm partililerin bu eğitimlerle kendilerini geleceğe hazırlamasının çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan İduğ, “Nitelikli donanımlı bir kadrolar ile Türkiye’yi geleceğe hazırlayacağız. Ben de gerek sade bir partiliyken gerekse meclis üyeliğim döneminde eğitimlere aksatmadan katılmaya dikkat ettim. Bu eğitimlerin de çok büyük katkısını gördüm” dedi.

Çalışmaları anlattı
Bornova’yı büyütmek için göreve geldiklerini söyleyen Başkan İduğ, partililere belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Kurulan asfalt üretim tesisiyle 2022 ve 2023 yıllarında Bornova’nın yollarının tamamını yenileyeceklerini ifade eden İduğ, “Kiralama modelinden satın alma modeline geçerek Bornova Belediyesi’nin araç filosunu öz varlıkları haline getirdik, Çamdibi’ne yaptığımız havuz bitmek üzere. Aldığımız binalar ve yaptığımız tüm yatırımların bedelinin ödendi. Bu yatırımları iyi ki yapmışız. Yaşanan ekonomik gelişmeler sonunda yatırım tarihinde 120 milyon tutan çalışmalar bugün 250 milyon liranın üzerinde. Biz Bornova’nın geleceğine yatırım yaptık” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı’da çocuklar da söz sahibi
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi Danıştay’a başvurdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?