ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Gümrükçü'den spor kulüplerine destek çağrısı

Başkan Gümrükçü'den spor kulüplerine destek çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Gümrükçü'den spor kulüplerine destek çağrısı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, amatör lig takımlarının korona virüsü salgını sürecinde yaşadığı ekonomik sıkıntıları gidermek için destek çağrısı yaptı.

Gümrükçü ayrıca, TFF 3. Lig'e çıkmaları durumunda elde edecekleri katılım ücretinin yüzde 30'unu şuan amatör ligdeki rakiplerine paylaştırmayı istediklerini söyledi. Gümrükçü'nün açıklaması şöyle: 
"Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle ülkemizde de olağanüstü bir süreç yaşanmaktadır. Bu olağanüstü süreç, hem ekonomi hem de ulusal ve uluslararası spor müsabakalarını olumsuz etkilemiş, hayat durma noktasına gelmiştir. Çiğli Belediyespor olarak bizim de mücadele ettiğimiz TFF Bal Ligi ile ilgili süreç ise belirsizliğini korumaktadır.
Yaşanan bu salgın nedeniyle ülke ekonomisi ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun gelirlerindeki düşüsün yanı sıra sponsor gelirlerindeki gerilemenin de ayrıca bilincindeyiz. Bu bilinçle Çiğli Belediyespor olarak amatör ligde tüm sezon kıyasıya mücadele ettiğimiz rakiplerimizin, ekonomik olarak ne gibi sıkıntılar yaşadığını ve maddi/manevi ne ağır bedeller ödendiğinin de farkındayız.
Biz Çiğli Belediyespor olarak önümüzdeki sezon bir üst lige çıkmamız durumunda TFF' den elde edeceğimiz katılım ücretinin %30'unu bu sezon bizimle birlikte TFF Bal Ligi 10. Grupta mücadele eden ve üst lige çıkamayan takımlar arasında paylaştırmak istiyoruz.
Ekonomik olarak hali hazırda dar boğazda bulunduğumuz ve önümüzdeki süreçte de sıkıntı yaşayacağımızı öngördüğümüz rakiplerimize bu destek ile bir nebze olsun yardımcı olacağımızı düşünüyoruz.
Sahadaki ezeli rakiplerimiz, aynı zamanda ebedi dostlarımızdır. Bu destekle, ulusal çapta bir fitilin ateşlenmesi en içten dileğimizdir."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilim Kurulu: AVM'ler açılmamalıdır
Sonraki Haber Başkan Soyer sırtında küfeyle enginar hasadında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?