ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Gümrükçü ödül alan belediye başkanlarını tebrik etti

Başkan Gümrükçü ödül alan belediye başkanlarını tebrik etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Gümrükçü ödül alan belediye başkanlarını tebrik etti

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Avrupa Spor Kentleri Federasyonu'nun düzenlediği organizasyonda "2021 Avrupa Spor Kenti" ödülünü alan Avrupa'nın 9 önemli kentinin belediye başkanına tebrik ve dayanışma mektubu gönderdi.

Çiğli Belediyesi'nin 2021 yılında "Avrupa Spor Kenti" ödülünü Türkiye'ye getirmesine öncülük ederek büyük bir başarıya imza atan Başkan Utku Gümrükçü, aynı ödüle layık görülen Avrupa'nın önemli kentlerinin belediye başkanlarına sportif faaliyetler ve Pandemi sürecine yönelik iş birliği çağrısında bulundu. 

Başkan Gümrükçü: "İş birliğine hazırız”
Sporun birleştirici ve fairplay ruhunu ön planda tutmak ve yaygınlaştırmak istediklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, "Spor, sağlıklı yaşamın olmazsa olmazıdır. Çiğli Belediyesi olarak, gençlerimizi spora yönlendirmek için yatırımlar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız, uluslararası mecrada saygın bir kurum olan Avrupa Spor Kentleri Federasyonu tarafından ödüle layık görüldü. Bizim gibi Avrupa'nın önde gelen kentleri de bu ödülü aldı. Gerek Pandemi süreci gerekse sportif faaliyetlerdeki iş birliği ve dayanışma duygularımızı paylaşmak için bu kentlerin değerli belediye başkanlarına mektup yazdım. Yurtdışından sporcuları Çiğli'mizde ağırlamayı, bizim sporcularımızı da yurttaşına göndermeyi farklı kültürlerin öğrenilmesi ve dostlukların geliştirilmesi için önemli buluyorum. Bu noktada her türlü iş birliğine hazırız" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta hızlı ruhsat dönemi
Sonraki Haber Zübeyde Ana anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?