ANA SAYFA > SPOR > Başkan Gümrükçü de ''Dinamik Grup'' dedi

Başkan Gümrükçü de ''Dinamik Grup'' dedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Gümrükçü de ''Dinamik Grup'' dedi

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nın (İZVAK) yönetim kurulu seçimi öncesi İZVAK Dinamik Grup’un yeni durağı Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü oldu.

Gümrükçü, Dinamik Grup’u makamında ağırladı. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Dinamik Grup, Başkan Gümrükçü’den de destek sözü aldı. İZVAK Dinamik Grup’un ziyareti için teşekkür eden Gümrükçü, “İZVAK Dinamik Grup, önce İzmir için daha sonra ülkemiz için çok faydalı bir oluşum. Listeye baktığımızda genç, başarıya aç ve çalışkan bir grup olduğu apaçık ortada. Şehrimiz adına yenilikçi adımlar atacakları kanaatindeyim. Onlara yürüdükleri yolda başarılar diliyor, destek sözü veriyorum” ifadelerini kullandı. İzmirli iş insanı ve Küçük Kulüp Derneği Başkanı Emre Sarıgedik ise, “Sayın Başkanımız Utku Gümrükçü’ye bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum. Şehrimiz için çalışmaya, çabalamaya, gönül vermeye devam edeceğiz. İzmir hepimizin” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı kuruldu
Sonraki Haber Bayraklı Belediyesi Sıfır Atık Belgesi aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?