ANA SAYFA > SPOR > Başkan Büyükkarcı'dan cevap...

Başkan Büyükkarcı'dan cevap...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Büyükkarcı'dan cevap...

Karşıyaka Spor Kulübü'nün kongre üyelerinden, eski başkan ve şube başkanları Cenk Karace ve İlker Ergüllü'nün başını çektiği grubun kongre istemine başkan Turgay Büyükkarcı'dan cevap geldi.

Cenk Karace'nin önderliğinde düzenlenen "Karşıyaka Sevdalıları Buluşuyor'" kahvaltılı toplantısında  "Mevcut yönetimin ne kadar alacağı var" sorusuna eski kulüp başkanlarından ve AOSB Başkanı Cenk Karace, "Biz son genel kurulda söyleneni biliyoruz. Turgay bana kulüpten alacağı olduğunu söyledi, ben de kendisine ibanını gönder dedim" ifadeleri camiada büyük yankı uyandırmıştı. 
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı bu ifadeye cevap verdi. Büyükkarcı, "Karşıyaka taraftarına güruh, Karşıyaka Divan Kurulu'nun seçtiği yönetime yetersiz ve kulüp Başkanına iban gönder demek, geçen seçimde Emre Sarıgediği destekleyip sonra kürsüye çıkıp ben kimseyi desteklemiyorum demek, Karşıyaka Spor Kulübü eski başkanına yakışmaz. 1912'de kurulan bir kulübün başkanı olarak ben bu dilin muhatabı olamam" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 3 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hataylı süt üreticilerine İzmir’den tank desteği
Sonraki Haber İzmir Masal Gecesi ve Anadolu Masalları Atölyeleri büyük ilgi görüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?