ANA SAYFA > SPOR > Başkan Büyükkarcı ve Genel Menajer Çınar Cenevre'ye gidiyor

Başkan Büyükkarcı ve Genel Menajer Çınar Cenevre'ye gidiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Büyükkarcı ve Genel Menajer Çınar Cenevre'ye gidiyor

Yeni sezonda Avrupa'da hangi kupaya katılacağı belli olmayan Pınar Karşıyaka'da başkan Turgay Büyükkarcı ve genel menajer Selim Çınar, çarşamba günü İsviçre'ye gidecek.

Yeşil-kırmızılar, Cenevre'de FIBA yetkilileriyle toplantı gerçekleştirecek. Son iki sezondur FIBA'nın organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren Karşıyaka, ULEB'den de EuroCup'a katılmak için davet mektubu almıştı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezonu 10. sırada tamamlayan Karşıyaka'nın hangi organizasyonda yer alacağı Cenerve'deki görüşmelerin ardından belli olacak. Antrenör Aleksandar Trifunovic'le yola devam etmeyecek olan yeşil-kırmızılılar, yeni antrenör arayışında öncelikle yerli çalıştırıcıların üzerinde duruyor. Karşıyaka'nın yeni antrenörünü haftaya belirleyeceği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Koltuk değneği ile iftar yemeklerini doldurdu
Sonraki Haber Görenleri kendisine hayran bırakıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?