ANA SAYFA > SPOR > Başkan Büyükkarcı taraftara hak verdi!

Başkan Büyükkarcı taraftara hak verdi!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Büyükkarcı taraftara hak verdi!

Taraftarı önünde 52 Orduspor FK'ya 2-0 yenilerek ligin bitimine 3 hafta kala Play-Off hattının altında kalan Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı "İstifa" tezahüratları için "Taraftar haklı" dedi.

Başkan Turgay Büyükkarcı, "Ligin sonuna gelindi. Play-Off'un içinde değiliz ancak matamatiksel olarak biten bir şey yok. Onun için fazla detaylı bir değerlendirme yapmayacağım. Sezon başı hedeflediğimiz yerde değiliz ve bu beni de tüm Karşıyakalılar gibi çok üzüyor. Üç maçın sonunda olduğumuz yere bakacağız ve bende gerekli açıklamayı, özeleştiriyi camia ve taraftarıma yapacağım ancak şuan matematiksel olarak şans olduğu için susmayı tercih ediyorum" ifadelerini kullandı.
2-0'lık yenilgi sonrası taraftarların istifaya davet etmesi üzerine Büyükkarcı, "Taraftarımız tepkisinde çok haklı. Onlar gönül verdikleri armanın layık olduğu yerde olmasını istiyor. Bizlerde yöneticiler olarak o hedeflere ulaşmak için tribünlere gelen bu renklere gönül verenleri mutlu etmek için çalışmak zorundayız. Taraftarımızın tepkisi yaptığı protesto gayet normal, benim nasıl içim yanıyorsa onlarında öyle içi yanıyor. Ne hissettikleri benden iyi kimse bilemez. Kulübümüzü idari ve mali olarak armaya yakışır hale getirdik ancak amiral branşımız futbolda ne yazık ki istediğimiz sportif başarıyı yakalayamadık. Sezon sonu konuşulması gereken yerde bu konularda konuşulacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da iki kadro dışı...
Sonraki Haber Havajet, Teknofest'teki başarı gururunu yaşıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?