ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Batur’dan memura ek protokol güvencesi

Başkan Batur’dan memura ek protokol güvencesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Batur’dan memura ek protokol güvencesi

Konak Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) İzmir 2 No’lu Şube arasındaki toplu sözleşmeye ek olarak protokol imzalandı.

Yaşanan ekonomik krizde belediye çalışanlarına can suyu olacak protokole imzaları Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Tüm Yerel-Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ömer Eşki attı. Konak Belediyesi’nde çalışan 503 memur ve sözleşmeli memuru kapsayan ek sözleşme dahilinde, memur maaşlarında iyileştirmeye gidildi. Başkan Batur, atılan imzaların hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Konak Belediyesi’nde omuz omuza hizmet ürettiğimiz çalışma arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. İçinden geçtiğimiz ve ekonominin her gün daha kötüye gittiği bu süreçten elbette herkes etkilendi. Ancak çalışma arkadaşlarımızı yalnız bırakmayacağız ve onlara destek olmak için yasalar ve mevzuat çerçevesinde elimizden ne gelirse yapacağız” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konaklı, 25. kez deve güreşlerine ev sahipliği yaptı
Sonraki Haber Karşıyakalı eskrimcilerden iki şampiyonluk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?