ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Aksoy: Kimse belediyenin mallarının üzerine çökemez

Başkan Aksoy: Kimse belediyenin mallarının üzerine çökemez

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Aksoy: Kimse belediyenin mallarının üzerine çökemez

Menemen Belediyesi hukuk dışı usullerle hiçbir bedel ödenmeden kullanılan bir mülkünü daha geri aldı. Kent 2’de bulunan Menemen Belediyesi’ne ait mülk, faaliyet gösteren Özel Afacanlar Anaokulu’nun boşaltılması sonucu Menemen Belediyesi’ne geri kazandırıldı.

Göreve geldiği günden bugüne Menemen Belediyesi’ne ait olan ve hukuksuz olarak başkalarına verilen mülklerin belediyeye geri kazandırılmasıyla alakalı büyük bir mücadele veren Menemen Belediye Balkanı Serdar Aksoy, verilen hukuki mücadele sonucunda Kent 2’deki mülkünü de geri aldı. 
Menemen Belediyesi’ne ait olan ve önceki belediye döneminde S.S. Menemen Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi’ne bedelsiz olarak kiralanan mülk, geçtiğimiz günlerde kiracılarının tasfiye edilmesi sonucu geri alındı. 

Kreş ve etüt merkezi olacak
10 yıllığına herhangi bir ücret talep edilmeden kreş olarak kiralanan, su, elektrik, doğalgaz ödemeleri belediye tarafından yapılan, çalışan bütün elemanları Menemen Belediyesi’nin ücretli çalışanları olan kreş, Menemen Belediyesi’ne herhangi bir ödeme yapmadığı gibi ekonomik olarak da yük oluyordu. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un göreve gelmesinden sonra yöneticilerine birçok defa mülkü boşaltmaları yönünde talep gitmesine rağmen herhangi bir hukuki dayanağı olmadan boşaltma işlemini gerçekleştirmeyen kiracılar, geçtiğimiz günlerde belediye ekipleri tarafından mülkten çıkarıldı. Boşaltılan kreş, önümüzdeki günlerde belediye tarafından kreş ve etüt merkezi olarak yeniden açılacak.  

Başkan Aksoy sosyal medya hesabından duyurdu
Konuyu yaptığı sosyal medya paylaşımı ile duyuran Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, yaptığı paylaşımda, “Belediyemizden 10 yıllığına hukuk dışı usullerle hiçbir bedel ödenmeden bir kuruma kiralanmış olan yerimizi geri aldık. Hukuksuzluğu, belediyenin mallarının üzerine çökmeyi doğal karşılayan bir anlayışla mücadeleye devam edeceğiz. Kent 2 bölgemizdeki bu alan kreş ve etüt merkezi olarak önümüzdeki dönemde hizmet verecektir” açıklamasını yaptı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Foça'da antikor taramalarına başlandı
Sonraki Haber Ödemiş Belediyesi uçkunla mücadeleye başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?