ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar, kitabını Kılıçdaroğlu'na hediye etti

Başkan Akpınar, kitabını Kılıçdaroğlu'na hediye etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar, kitabını Kılıçdaroğlu'na hediye etti

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, çocukluk ve gençlik yıllarını, siyasi hayatını ve belediye başkanlığı dönemini bizzat kaleme aldığı 'Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk' adlı kitabını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hediye etti

Akpınar, Kılıçdaroğlu'nun kitabı ilk kez kitabevinin vitrininde gördüğünü ve şaşırdığını aktardığını belirterek "Daha sonra da bir gazetenin kitap ekinde görmüş, yanındakilere 'kendi mi yazdı yoksa başkasına mı yazdırdı' diye sormuş. Benim yazdığımı öğrenince daha çok sevinmiş. Görüşmemizde bana kitap yazma fikrinin nasıl oluştuğunu sordu. Amacım belediye başkanlığında 3.5 yılımı anlatmaktı ama baktım ki bana bunları yaptıran çocukluğum ve gençliğimin siyasi altlığı. O yaşadıklarım bugünkü yöneticiliğimi şekillendirdi. Kitapta kendimi anlattım, içimi döktüm, bunun bir meslek değil yaşam biçimi olduğunu vurguladım. Genel Başkanım da 'yaşadıklarını not almaya devam et, daha çok siyasi anı biriktireceksin' dedi. İzmir Kitap Fuarı'nda çok büyük ilgi vardı, 1 Mayıs'ta da Burdur Kitap Fuarı'na katılacağım." diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da "Yaşadıklarını not almaya devam et, daha çok siyasi anı biriktireceksin" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Oyuncaklı sabunlarla hijyeni sevdirdiler
Sonraki Haber Kaf Kaf'ın kalecisi Milli Takım'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?