ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar belediye işçileriyle bayramlaştı...

Başkan Akpınar belediye işçileriyle bayramlaştı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar belediye işçileriyle bayramlaştı...

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar Kurban Bayramı nedeniyle 9 günlük tatilden bir gün önce belediyede bayramlaştı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar önce Karşıyaka Belediyesi Şantiyesinde tüm birimlerin işcileriyle bir araya gelerek bayramlaştı ve ardından da bayram yemeği yedi.
Daha sonra Belediye Hizmet Binasına giden Akpınar burada da, başkan yardımcıları, müdürler, birim amirleri, işçi ve memurlarla bir araya gelerek bayramlaştı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar sosyal medya hesabından bayramlaşma ile ilgili olarak "Onurlu, bir o kadar da zorlu hizmet mücadelesinde en büyük gücüm olan, daima el ele yürüdüğümüz yol arkadaşlarımla kurban bayramı yemeğinde buluştuk" mesajını yayınladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uzmanlardan acemi kasaplara erken uyarı
Sonraki Haber Karşıyaka’dan Eşiktekiler’e ödül

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?