ANA SAYFA > MEDYA > Basın Danışmanları Komisyonu ilk toplantısını yaptı

Basın Danışmanları Komisyonu ilk toplantısını yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Basın Danışmanları Komisyonu ilk toplantısını yaptı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde oluşturulan Basın Danışmanları Komisyonu ilk toplantısını yaptı.


Meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, belediyeler, siyasi partiler ve şirketlerde görevli basın danışmanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya ayrıca hibrid erişim imkanıyla zoom uygulaması üzerinden de katılım sağlandı.  

Komisyonun ilk toplantısında katılımcılar görevlerini yaparken karşılaştıkları sorunlar hakkında detaylı bilgiler verdi.  

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, gazetecilik mesleğinin  zorlu koşullardan geçtiğini,  ayrıca basın danışmanlığı görevi yapan temelde gazeteci kökenli meslektaşlarının da pek çok sıkıntıyla karşı karşıya kaldığını belirtti.  

Basın danışmanlarının  özlük, ekonomik ve demokratik haklarını korumak için çalışmalar  başlatacaklarına dikkat çeken Gappi, “Gazetecilik mesleğini ifa edenlerin önemli bir bölümü günümüzde basın danışmanlığı görevini yürütüyor. Arkdaşlarımızın yaşadıkları zorlukların farkında ve daima yanlarındayız. Çalışmalarımızın diğer Gazeteciler Cemiyetleri’ne de örnek olacağına inanıyoruz” diye konuştu.  

Gerçekleştirilen ilk toplantıda, sorunların çözümü için oluşturulacak yol haritası hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemir’de atık dallar evleri ısıtacak
Sonraki Haber Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi Yarışması Agroexpo'ya damga vurdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?