ANA SAYFA > SPOR > Barış Tezer'in adı ölümsüzleşti

Barış Tezer'in adı ölümsüzleşti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Barış Tezer'in adı ölümsüzleşti

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Karşıyaka taraftarı Barış Tezer’in adı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu içerisindeki antrenman salonuna verildi.

Sevilen taraftarın adının verildiği salon, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Karşıyaka’ya geldiği ve Karşıyaka Spor Kulübü armasına ay-yıldız armağan ettiği 24 Haziran 1926 tarihinin yıl dönümünde açıldı.

Barış Tezer isminin  her zaman sevgiyle anılacağını ve yaşatılacağını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, açılışın 24 Haziran’da gerçekleşmesinin de çok anlamlı olduğunu söyledi. Barış Tezer’in kaybının camiayı derinden üzdüğünü belirten Başkan Tugay, konuşmasında şunları kaydetti: “Bugün 24 Haziran ve bizim için özel bir gün. Karşıyaka’da olmaktan, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olmaktan gurur duyuyoruz. Bu günü bir arada yaşamak için pek çok etkinlik düzenledik, bunlardan birisi de daha anlamlı olsun diye sakladığımız bir açılıştı. Bu salona unutamadığımız, çok sevdiğimiz ve adını her zaman yaşatacağımız kardeşimiz Barış Tezer’in adını vermekti. Barış Tezer’i herkes tanıyor, o yüzden anlatmaya gerek yok ama hepimizi çok üzen bir kayıp oldu. Hayat hepimiz için bir noktada bitecek ama önemli olan layık olduğu şekilde hatırlanmak ve hatırasını yaşatmaktır. Biz yaşadığımız sürece o da yaşayacak, yaşadığımız sürece o gülen sevgi dolu yüzünü her zaman hatırlayacağız. Barış kardeşimizin ruhu şad olsun; sevenlerine bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyoruz.”

Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı ise, “Barış Tezer’i rahmet ve sevgiyle anıyoruz. Barış kardeşimiz için konuşurken geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Yusuf Güven’i de anmak isterim. Her ikisi de çok iyi, kalbi çok temiz insanlardı. Ruhları şad olsun” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme’de Plastik Atıksız Üretici Pazarı
Sonraki Haber Semra Aksu Atletizm Parkı açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?