ANA SAYFA > SPOR > Baran: Taş taşımakla stat bitmez...

Baran: Taş taşımakla stat bitmez...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Baran: Taş taşımakla stat bitmez...

Ak Parti Karşıyaka ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın, Karşıyaka Stadı ile ilgili olarak "Adım atması gereken yer bakanlıktır" ifadesine tepki gösterdi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın, stat için yaptığı "Gerekirse taş taşırım. Karşıyaka Stadı ile ilgili sıkıntılar devam ediyor. AK Parti kongreleri vardı, kabine değişiklikleri vardı, bunlar konuşuluyordu, o yüzden beklemedeydik. Kulübün yaptığı gözden geçirme süreci tamamlandı. İş paylaşımının yapılması için bakan ile görüşüp uzlaşılması lazım. Biz bekliyoruz, bakanlıktan bize bir hamle gelmeli. En son biz, biraz zorlayan tarafa döneceğiz" ifadelerine AK Parti Karşıyaka ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran'dan tepki gecikmedi.
Konuya ilişkin yazılı bir basın açıklaması yapan Baran şöyle dedi:
"Karşıyaka Stadı için AK Parti'nin kongrelerini beklemeye yönelik bir açıklama oldukça garip. Hele ki konunun kabine değişikliği ihtimaline bağlanması trajikomik. Sayın Başkan Cemil Tugay sanıyorum ki Gençlik ve Spor Bakanlığı'nı, Karşıyaka Belediyesi'ndeki birbirine dava açan, basın önünde tartışan halef ve selef başkanlara benzetti. Kendi dillendirdikleri stada finansman katkısı başta olmak üzere gerekli çalışmaları tamamlayıp Ankara'dan randevu mu alamadılar? Hayır. O halde neyi bekliyorlar? Sayın Spor Bakanımızın kendilerini Ankara'da kabul etmesinin üstünden 6 ay geçti. O görüşme sonrasında 'Stat yapımını hızlandırmak için elimizden geleni yapacağız. ' diyen Başkan Tugay 6 aydır neyi bekliyor? Sayın Başkan Karşıyaka'yı bu kadar seviyor, bu stadı istiyorsa neden bakanlıktan kendilerine yönelik bir hamle gelmesini bekliyor? Eğer mesele Karşıyaka ise işin bitmesi ve çözüme kavuşturulması için 81 ilden sorumlu Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sizin kapınızı çalmasını beklemeyeceksiniz. Siz bakanlığın kapısını çalıp, 'Biz hazırız' diyeceksiniz. Sizden önceki başkan stat için inatlaşarak Karşıyaka'ya yıllar kaybettirdi. Siz de taş taşıma edebiyatıyla beklerseniz, o taşlar oy olup sizi sandığa gömer."
Karşıyaka Stadı için en son AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın önderliğinde Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın gerçekleştirdiği Ankara toplantısında stat için umut ışığı doğmuştu..
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Ateş ve Su'' İtalya’da festival seçkisinde yer aldı
Sonraki Haber Kaymakam Çalışır denetimde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Yaşar Özcan Yaşar Özcan 30.03.2021

El insaf, hem suçlu hem de güçlüsünüz, belediyeden bir engel yok, yer bakanlığın, projeyi yapacak bakanlık, yetki ve görev bakanlıkta iken nasıl da konuyu çarpıtıp belediye başkanına çeviriyorsunuz. Ucuz siyaset !....

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?