ANA SAYFA > GÜNDEM > Baran: Down sendromu bir eksiklik değil

Baran: Down sendromu bir eksiklik değil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Baran: Down sendromu bir eksiklik değil

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

Baran, "Down sendromu bir eksiklik değil, +1 kromozom ile gelen bir zenginliktir. Dünya genelinde çok sayıda oyuncu, eğitimci, sporcu, sanatçı ve nice meslek grubundan insan bugün Down Sendromlu ise demek ki bu engel grubu toplum içinde açık ve net bir şekilde yer edinmeyi başarmıştır.Dolayısıyla toplumun da Down Sendromlu kardeşlerimiz için çok daha duyarlı olması gerekmektedir. Engelli bireyler için yapılan başarılı çalışmaların objektif bir şekilde herkes tarafından hakkının verilmesi gerekiyor. Yarın çok daha iyi bir gelecek içinse el ele vermeye devam etmemiz şart" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eski Başkan Akpınar ve eşi koronavirüse yakalandı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'i geçemedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?