ANA SAYFA > ÇEVRE > Balıkçı Parkı’ndaki havuz yerle bir oldu

Balıkçı Parkı’ndaki havuz yerle bir oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balıkçı Parkı’ndaki havuz yerle bir oldu

Bostanlı’nın merkezindeki vatandaşların dinlenme amacıyla sıklıkla gittiği Balıkçı Parkı’ndaki havuz Karşıyaka Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Adeta yerle bir oldu.

2017 yılının şubat ayında toplam 1360 metrekare alan üzerine kurulu olan Balıkçı Parkı, 685 metrekaresi yeşil alan olarak düzenlendi. Pergolalı banklar ile oturma alanları yaratıldı. Yıkılan süs havuzu da modernize edildi. Dönemin Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar tarafından yeniden yapılarak hizmete açılan Bostanlı Balıkçı Parkı’ndaki havuzun yıkılmasına anlam veremeyen Karşıyakalılar, “park yenilendikten sonra daha kullanışlı ve modern hale gelmişti. Ortadaki havuz da yazın serinlik veriyor, görüntüsü de gayet güzeldi. Yıkılmasına şaşırdık. Etrafını da şeritle çevirdiler” dediler.
Yetkililer, yıkılan havuzun yerine daha modern bir havuzun yapılacağını ifade ettiler.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti'li Baran: Bunun adı yapboz belediyeciliği
Sonraki Haber Karşıyaka Voleybol'da testler negatif...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Berna Berna 23.03.2021

Sayın başkanın yıktığı yer zaten yenilenmiş ve modernize edilmişti ve gayet güzel, ihtiyaca uygun hale gelmişti. Belediyenin yenilenmiş yerleri yıkıp yerine daha da yenisini! yapacak parası varsa lütfen gerekli yerlere harcasın. Zaman har vurup harman savurmak zamanı değil. Yeni proje üretin lütfen, yapılanı yıkmanın kimseye faydası yok aksine zararı var...

Murat Baran Murat Baran 23.03.2021

Gerçekten traji komik bir durum. Zaten 2017 yılında yenilenmiş neyini yeniliyorsun. Bu tamamen kamu zararıdır aynı Belediyenin giriş katının yeniden yenilenmesi gibi. Belediyecilik yenilenen yerleri yeniden yenilemek ve buna bütçe ayırmak mı yoksa yeni proje üretip, ihtiyaçlar doğrultusunda eski ve kullanılamaz olan alanları yenilemek mi?

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?