ANA SAYFA > İZMİR > Balçovalı engelli çocuklar Doğal Yaşam Parkı'nı gezdi

Balçovalı engelli çocuklar Doğal Yaşam Parkı'nı gezdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balçovalı engelli çocuklar Doğal Yaşam Parkı'nı gezdi

3 Aralık Engelli Bireyler yararına farkındalık etkinlikleri çerçevesinde Balçovalı Engelli Çocuklar Sasalı Doğal Yaşam Parkına götürüldü. Yaşam parkını ilk kez gören çocukların heyecanları ve sevinçleri görülmeye değerdi.

Balçova Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri kapsamında bir haftadır farklı etkinlikler düzenliyor. Düzenlenen faaliyet ve etkinliklerde Engelli bireylerin haklarını ve toplumsal etkinliklerinin artırılması ön planda tutuluyor. Bu etkinlikler çerçevesinde Balçovalı Engelli çocuklar ve aileleri dün İzmir Büyükşehir Belediyesi Sasalı Doğal Yaşam Parkına götürüldü.

Otobüsler ve Engelli Nakil aracıyla Yaşam Parkına götürülen çocuklar ve aileleri daha önce televizyon ekranlarından izledikleri yaban hayvanlarını doğal yaşam alanlarında yakından görme fırsatı yakaladı. Bu benzer etkinlikleri yıl boyunca yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Engelli bireylerin haklarını tam olarak alabilmeleri için toplumsal duyarlılık çok önemli. Bu duyarlılığın artması için de engelli vatandaşlarımızın hayatın içinde daha aktif olması gerekiyor dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: İzmir’de doğan her çocuk, flamingolarla birlikte büyüdüğünü bilmeli
Sonraki Haber Bayraklı'da arıcılık gelişecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?