ANA SAYFA > SPOR > Bakan Kasapoğlu'ndan Karşıyaka Stadı açıklaması

Bakan Kasapoğlu'ndan Karşıyaka Stadı açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bakan Kasapoğlu'ndan Karşıyaka Stadı açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Mehmet Kasapoğlu Karşıyaka Stadı ile ilgili açıklama yaptı.

Kasapoğlu, “Biz 40'dan fazla stat yaptık. 20 yılda böylesine modern birer altyapıyı milletin spor kamuoyunun emrine sunmuş bir ülke yok. Burada iki stadımız. Diğer iller. Bunları biz yaptık. Karşıyaka stadı hepsinden önce başladı. Maalesef belediyeler dahil olmak üzere engellerle karşılaştık. Yoksa bitmişti. İzmir'de 3 stat temeli atıldı aynı anda. Belediyelerin engellemesi, farklı kurumların engellemesi... Yapma inşa etme anlayışı da var... Ancak biz talep neyse bu güne kadar hep adımlarımız attık. Son süreçte yine Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzaladık, devrettik. Ancak 3 yıldır bir şey yapılmadı. 40'dan fazla stat yaptık, gerekirse yenilerini de yaparız. Ancak birilerini bu noktada engel olmaktan ve bu süreçleri birer istismar aracı olarak görmekten vazgeçmek gerekiyor. Biz bir eser üretiyoruz. Yapmaktan hiçbir zaman kaçmayız. Birileri bir adım atıyorsa biz 10 adım atarız, yeter ki gölge etmesinler. Yılan hikayesine dönmesinde araştırırsanız işin aslını görebilirsiniz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 2 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZBAN, 1 ve 19 Mayıs'ta ücretsiz
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden gençlere Kitap Kart desteği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?