ANA SAYFA > SPOR > Bahçelievlerspor şampiyon, Demirköprü ile Tellibahçe düştü

Bahçelievlerspor şampiyon, Demirköprü ile Tellibahçe düştü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bahçelievlerspor şampiyon, Demirköprü ile Tellibahçe düştü

İzmir 1. Amatör Futbol Ligi Çetin Zengin sezonunda Karşıyaka takımlarının mücadele ettiği 4. Ve 5. Grupta 13. Hafta maçları tamamlandı. 5. Grupta şampiyon ve düşen takımlar belli oldu.

4. Grupta Mavişehir 79 Yıldızspor’u 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Yeni Örnekköyspor maç fazlalığıyla liderlik koltuğunu haftalardır elinde bulunduran Erdem Esentepespor’dan devraldı. Rakibinden 3 puan önde olan +39 averajı bulunan Yeni Örnekköspor son haftayı bay takım olarak geçirecek ve lig sonuncusu galibiyeti ve puanı olmayan 11 maçını da kaybeden Yeşiltepespor’un mucize yaratmasını bekleyecek. Erdem Esentepespor’un alacağı galibiyet kendisini averajla yeniden lider yapacak ve grubunu ilk sırada tamamlamasını sağlayacak. Yeşiltepespor'un daha önceden düşmesi kesinleşen 4. Grubun son haftasında düşecek 2. Takım Nergizspor-Bostanlıspor maçından sonra belli olacak.
Bu hafta oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Yeni Örnekköyspor-Mavişehir 79 Yıldızspor: 7-0
Nergizspor-Yeşiltepespor: 3-2
Şemiklerspor-Bostanlıspor: 3-6
5. Grupta haftanın maçında şampiyonluk yarışında olan iki takım Bahçelievlerspor ile Denizspor karşılaştı ve maçı 3-0 kazanan Bahçelievlerspor grubunu şampiyon olarak tamamlamayı garantiledi.
Düşecek takımı belirleyecek maçta da Karşıyaka Yalıspor Karşıyaka Demirköprüspor’u 2-1 yenerek rakibini 2. Amatör Lige yolladı.  Haftayı bay takjım olarak geçiren Tellibahçespor da 2. Amatör Lige düşen bir diğer takım oldu. Günün sonuçları şöyle:
Karşıyaka Karagölspor-Karşıyaka Kültürspor: 2-2 
Bahçelievlerspor-Denizspor: 3-0
Karşıyaka Yalıspor-Karşıyaka Demirköprüspor: 2-1.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mera İzmir ile üreticiye 6 milyon lira destek
Sonraki Haber Karşıyaka'da can dostlar için farkındalık yürüyüşü düzenlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?