ANA SAYFA > GÜNDEM > Babası ve şubat ayında vefat eden Karşıyakalılar için lokma döktürdü

Babası ve şubat ayında vefat eden Karşıyakalılar için lokma döktürdü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Babası ve şubat ayında vefat eden Karşıyakalılar için lokma döktürdü

Karşıyaka Sanayici İş İnsanları Derneği (KASİAD) Onursal Başkanı Osman Avcı şubat ayında vefat eden babası, KSK’liler, Karşıyaka esnafı ve depremde yaşamını kaybedenler için toplu hatim duası okuttu, lokma döktürdü.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı ve yönetim kurulu üyeleri, DEGONED Onursal Başkanı Ramazan Hafızoğulları, Donanmacı Muhtarı Coşkun Zenginer ve 1912 Karşıyaka dernek başkanı Cem Karagözlü, lokma yedi dua etti.

Küçük Avcı Kahve’nin sahibi Osman Avcı, oğulları Oğuzcan ve Oğulkan ile Karşıyaka Mustafa Kemal Paşa camiisi önünde kurulan araçta döktürdüğü lokmayı gelenlere dağıttılar.

Osman Avcı, şubat ayında vefat eden Babası Yaşar Avcı, KSK’liler, Karşıyaka esnafı ve son depremde 10 ilimizde yaşamını kaybedenler için bu programı düzenlediklerini belirterek şöyle konuştu: "Her yıl rahmetli babam için hatim dualarını okutuyor hayır lokması döktürüyordum. Bugün şubat ayında vefat eden KSK’li, Karşıyaka esnafı ve son depremde 10 ilimizde yaşanan depremde yaşamını kaybedenleri de dualarımıza ortak ettik. Allah kabul etsin. Bizi yalnız bırakmayanlara teşekkür ederim."

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Halk Oyunlarında da iddialı…
Sonraki Haber Şarkıcı Deha Bilimlier'in baba acısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?