ANA SAYFA > GÜNDEM > Babalar ve çocuklar Karşıyaka'da kampta buluştu

Babalar ve çocuklar Karşıyaka'da kampta buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Babalar ve çocuklar Karşıyaka'da kampta buluştu

Karşıyaka Belediyesi ve Ege Fark Yaratanlar Derneği, babalar ve çocukları bu hafta sonu kampta buluşturdu. Büyükler için unutulmaz bir Babalar Günü armağanı, küçükler için de karne hediyesi olan çadır kampı, dün Yamanlar Piknik Alanı’nda başladı.

Gün boyunca oryantiring, iletişim ve sağlık üzerine söyleşiler, nefes terapisi ve oyun aktivitelerinin gerçekleştiği buluşmada, ünlü oyuncu Yüksek Ünal da stand-up gösterisi sergiledi. Keyifli geçen gün, akustik gitar performansı eşliğindeki “Babamla şarkı söylüyorum” etkinliği ile sona erdi.  19 Haziran Babalar Günü’ne de kalk borusuyla uyanan kampçılar, akşam saatlerine kadar spor, müzik, nefes terapisi ve oyunlarla kamp keyfini yaşamaya devam ettiler.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Babalar Günü'nü sahada kutladı
Sonraki Haber 2. İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali’nde Marc Collin rüzgarı esti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?