ANA SAYFA > SPOR > Babalar Günü hediyesi: Bol bol gol...

Babalar Günü hediyesi: Bol bol gol...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Babalar Günü hediyesi: Bol bol gol...

Bostanlıspor futbol okullarında geleneksel babalar günü çim sahada kutlandı, babalarıyla maç yapan küçük futbolcular attıkları golleri babalarına "Babalar Günü" hediyesi olarak sundu...

Bostanlıspor yönetim kurulu üyesi ve  futbol takımlarının genel koordinatörü Behiç Basatuğrul'un organizasyonunda, futbol şube sorumlusu Taner Çınar, antrenörler Mustafa Seyhan ve Ataberk Çeviksoy yönetiminde Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Futbol Sahasında yapılan organizasyonda Bostanlıspor'un alt yapıdaki 3 ayrı grubu, babalar gününü saha içinde kutladı.  
Antrenmanları için sahaya çıkan futbolcular, babalarını da davet ederek onlara sürpriz yaptı. Daha önceden hazırladıkları malzemeleri babalarına vererek onların da futbol oynama olanağını sağlayan küçük futbolcular babalarıyla maç yaptı ve attıkları her golden sonra "Babalar günü kutlu, hediyen gol olsun" dediler.
Neşe içinde geçen maçın ardından babalarının ellerinden öpen küçükleri kutlayan babalar "Bizim için hoş bir sürpriz oldu. Çocuklarımızla maç yaptık. Bol bol da hediye aldık. Bostanlıspor'a bu güzel ve anlamlı gün için çok teşekkür ederiz" dediler. 

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Bu takımla gurur duyuyorum
Sonraki Haber Singer Pur Çeşme Kalesi'nde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?