ANA SAYFA > SPOR > Baba oğul birlikte maç yönetti...

Baba oğul birlikte maç yönetti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Baba oğul birlikte maç yönetti...

İzmir Okullar Masa Tenisi Birinciliklerinde bugüne kadar ender görülen bir olay meydana geldi ve baba ile oğul yan yana masa tenisi maçını yönetti.

Aynı zamanda Bostanlıspor Masa Tenisi Baş antrenörü olan Mustafa Şaşmaz oğlu Soydan ile birlikte bugün Halkapınar Spor Kompleksi Masa Tenisi Salonunda başlayan İzmir Okullar Masa Tenisi Birinciliklerinde yan yana maç yönetti. Baba oğul ilk kez birlikte maç yönetirken, Soydan heyecanlıydı. Yılların tecrübeli hakemi baba Mustafa Şaşmaz da oğlunun kendisi gibi masa tenisine gönül verdiğini, hakemliğe başladığını ifade ederek, "Güzel bir gün geçirdik. Elbette ender görülen ancak gurur veren bir olay. Hatasız maç yönetmesi de beni son derece mutlu etti" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Bisikletçileri Balaban Göleti'ne gidiyor
Sonraki Haber İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığına Göktaş aday

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?