ANA SAYFA > İZMİR > Aziz Nesin BEM’de yeni dönem kursları başlıyor

Aziz Nesin BEM’de yeni dönem kursları başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aziz Nesin BEM’de yeni dönem kursları başlıyor

Buca Belediyesi Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi (BEM), 7’den 70’e herkese yönelik sanat, hobi ve yabancı dil kurslarıyla kentin eğitim ve sosyal hayatına katkı sunmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda Liselere Geçiş Sistemi ve Yükseköğretim Kurumları Sınavları için Bucalı öğrencilere ders desteği veren Aziz Nesin BEM, hizmet içeriğini yeniledi. Mayıs ayı itibarıyla merkezde her yaştan Bucalıya yönelik sanat, hobi ve yabancı dil kursları başladı.  Merkezde, ağustos ayında da yetişkin makrome, yetişkin punch nakışı, dekoratif ev aksesuarları kursları ile Bucalı çocuklar için çevre konusunda farkındalık yaratmaya yönelik geri dönüşüm atölyesi açılacak. Son başvuru tarihi 31 Temmuz Pazartesi olarak belirlenen kurslar için 0 232 439 10 10 (3535 – 3536) numaralı telefondan bilgi alınabileceği belirtildi.

Yabancı dil kurslarında da yelpazeyi genişletmeye hazırlanan merkezde İngilizce ve Fransızca’nın yanı sıra Kore ve Japonca dillerinde de eğitim verilecek. Buca Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından verilecek derslerin eylül ayında başlaması planlanıyor.

Öte yandan, geçtiğimiz haftalarda öğrencilere ücretsiz LGS tercih danışmanlık hizmeti veren Aziz Nesin BEM’de 24 Temmuz ile 4 Ağustos tarihleri arasında yine ücretsiz YKS Tercih Günleri düzenlenecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kemalpaşa kendi asfaltını üretiyor
Sonraki Haber Gaziler 49 yıllık zaferi büyük coşku ile kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?