ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Azerbaycan Devlet Akademik Filarmonisi Karşıyaka'ya geliyor

Azerbaycan Devlet Akademik Filarmonisi Karşıyaka'ya geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Azerbaycan Devlet Akademik Filarmonisi Karşıyaka'ya geliyor

Son yıllarda büyük ses getiren projelere imza atan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü bu kez de "Gençlere Destek Projesi" ile gündemde...

"Gençlere Destek projesi" kapsamında dünyaca ünlü kardeş Azerbaycan'ın en ünlü müzik topluluklarından Azerbaycan Devlet Akademik Filarmonisini Karşıyaka'ya getirerek, Karşıyakalılarla buluşturacak.

18 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00'de Bostanlı Suat Taşar Açık Hava Tiyatrosunda yapılacak olan konsere sanatseverleri davet eden Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz,  "halkımızı bu anlamlı projede bir bölüm olan Azerbaycan Cumhuriyeti Devletinin dünyaca ünlü Azerbaycan Devlet Akademik Filarmonisi konserini Karşıyakalıların kaçırmamasını öneriyorum. Gerçekten görülmesi, izlenmesi ve dinlenmesi gereken bu konser için tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve biz de o geceyi sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özel çocuklardan anlamlı projeler
Sonraki Haber Mobilya Akademi’de atölye çalışmaları başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?