ANA SAYFA > SPOR > Ayıplanan saygısızlık!..

Ayıplanan saygısızlık!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ayıplanan saygısızlık!..

Karşıyaka’nın şampiyonluğu ile geçtiğimiz hafta sonunda sona eren hazırlık açısından çok anlamı yönünden önem kazanan Sigorta Shop sponsorluğunda düzenlenen “Hamza'ya Nefes Ol Voleybol Turnuvası”na ödül töreninde gölge düştü.

Atatürk Voleybol Spor Salonu'nda oynanan turnuvanın ilk gününde 2-0 önde olduğu karşılaşmayı 3-2 kaybederek finale çıkamayan Göztepe kadın voleybol takımının antrenörü İlker Alkan, tüm organizasyon yetkilileri, Türkiye Voleybol Federasyonu ve turnuva sponsoru ile takımların teknik heyetleriyle yer aldığı ödül törenine katılmadı. Aynı anda tribünde bacaklarını uzatarak oturan, çağrılara cevap vermeyen Göztepe antrenörü İlker Alkan’ın bu hareketi saygısızlık olarak algılanarak ayıplandı…

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 2
Önceki Haber Buca’nın genç bilim insanları doğa laboratuvarında
Sonraki Haber Çeşme Belediyesi Dr. Tayfun Aydemir Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


MELEK KORNADO MELEK KORNADO 06.10.2020

ILKER ALKAN gel buraya otur bak boş

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?