ANA SAYFA > İZMİR > Ayda Bebek İzmir Valisi Köşger'i ziyaret etti

Ayda Bebek İzmir Valisi Köşger'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ayda Bebek İzmir Valisi Köşger'i ziyaret etti

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen İzmir Depremi’nin 91. saatinde mucizevi şekilde kurtarılan Ayda Gezgin ve ailesini makamında ağırladı.

Saatler süren kurtarma çalışmaları sonrasında tüm Türkiye’yi sevince boğan ve Ayda Bebek olarak tanınan Ayda Gezgin, babası Uğur Gezgin ve abisi Atakan Gezgin ile valilik makamında bir araya gelen Vali Köşger, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı misafirleriyle bir süre sohbet etti.

Kendisine çiçek takdim eden Ayda ve Atakan’ı kucaklayarak hatırlarını soran Vali Köşger, ders durumları ve sosyal yaşamları hakkında bilgi aldığı çocuklara okul hayatlarında başarı diledi. 

Daha sonra 23 Nisan geleneği olduğu üzere minik misafirine makam koltuğunu devreden Vali Köşger, geçici halefi Atakan Gezgin’den 23 Nisan ile ilgili dilek ve temennilerini alarak, dilediği kurum amirine talimatlarını aktarabileceğini söyledi. Bunun üzerine makam telefonuna Gençlik ve Spor İl Müdürünü bağlatan Atakan, İl Müdürü Murat Eskici’den mahallelerine basketbol sahası yapılmasını rica etti.
Baba Uğur Gezgin’den çalışma hayatı ve çocuklarının durumuyla ilgili bilgiler de alan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, ziyaret sonunda misafirlerine çeşitli armağanlar sundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK U19 finale yükseldi
Sonraki Haber CHP İzmir'de yönetim toplandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?