ANA SAYFA > EĞİTİM > Avrupalı çocukları ağırladılar, sıra ağırlanmakta

Avrupalı çocukları ağırladılar, sıra ağırlanmakta

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Avrupalı çocukları ağırladılar, sıra ağırlanmakta

Karşıyaka Şehit Astsubay Hilmi Öz İlkokulu Erasmus+ projesi kapsamında Avrupa’dan gelen öğretmen ve öğrencileri ağırladı.

Connected Classrooms-Living and Learning in a Digital World (Bağlanan sınıflar-dijital dünyada yaşamak ve öğrenmek) isimli Erasmus+ projemizin Türkiye hareketliliği kapsamında Almanya, İspanya, Portekiz ve Romanya'dan 2ser öğretmen ve 2şer öğrenci olmak üzere toplam 16 katılımcıyı ağırladı. Avrupa’dan gelen 8 öğrenciye 8 öğrenci ev sahipliği yaptı.

Proje kapsamında öğlene kadar derslere katılan öğretmen ve öğrenci misafirlere öğleden sonra çeşitli etkinlik ve geziler düzenlendi. Ülkemizi, yemeklerimizi, kültürümüzü tanıtıp onların kültürleri hakkında bilgi aldılar. Sınıflardaki derslere giren misafir öğretmenler, okulun öğrencilerine okullarını ve kültürlerini tanıttılar.

Karşıyaka Şehit Astsubay Hilmi Öz İlkokulu’nda gerçekleşen " Öğrenci ve Öğretmen Değişimi" hareketliliğinden sonra 17-23 Ekim tarihlerinde de Şehit Astsubay Hilmi öz ilkokulu Portekiz'deki hareketliliğe 2 öğretmen ve 2 öğrenci ile katılacak.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Yücel Karşıyaka'dan mesaj verdi
Sonraki Haber Yakından Geçen Alzheimer Öyküleri kitabı Karşıyaka'da tanıtıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?