ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Attilâ İlhan Karşıyaka'da anıldı

Attilâ İlhan Karşıyaka'da anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Attilâ İlhan Karşıyaka'da anıldı

10 Ekim 2005 tarihinde aramızdan ayrılan şair, romancı, deneme yazarı, senarist ve düşünür Attilâ İlhan, CHP Karşıyaka İlçe Örgütü, İSKEM ile ortaklaşa düzenlediği gecede şiir ve şarkılarla anıldı.

Şair, romancı, deneme yazarı, senarist ve düşünür Attilâ İlhan, 18. ölüm yıldönümü vesilesiyle Karşıyaka'da anıldı. CHP Karşıyaka İlçe Örgütü, İSKEM ile ortaklaşa düzenlediği bir etkinlikte Attilâ İlhan’ın şiirleriyle Karşıyakalılara şiir ve şarkı dolu bir gece yaşadı.

CHP İlçe Başkanı Levent Güçlü ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı gecede İSKEM üyesi sanatçılar, İlhan’ın şiirlerini seslendirdi ve bestelenmiş şiirlerini söylediler. 

Şiir ve şarkılarla harmanlanmış gecede Recai Şeyhoğlu, Attilâ İlhan adının İzmir’le özdeşleşmiş olduğunu ve Bornova’da açılan ‘İzmir Edebiyat Müze Kütüphanesi’nin adının ‘Attilâ İlhan Edebiyat Müze Kütüphanesi’ olarak değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Azat Yeşil: VAR istiyoruz
Sonraki Haber Ucuz ve sağlıklı İzmirli ürünleri halkın sofrasında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?