ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ''Atatürk'ün İzinde Çağdaş Türk Kadınları Cumhuriyet Sergisi''

''Atatürk'ün İzinde Çağdaş Türk Kadınları Cumhuriyet Sergisi''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Atatürk'ün İzinde Çağdaş Türk Kadınları Cumhuriyet Sergisi''

Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü nedeniyle Konak Belediyesi İzmir Kadın Müzesi’nde “ Atatürk’ün İzinde Çağdaş Türk Kadınları Cumhuriyet Sergisi” isimli karma sergisi 19 adet sulu ve yağlı boya, akrilik tablo, mozaik ile karışık teknik eserler sanatseverler ile buluşacak.

2014 yılında Konak Belediyesi’nin beşinci butik müzesi olarak hizmete açılan, kurulduğu tarihten bugüne kadar çeşitli sanat faaliyetleri düzenlenen, sanatı ve sanatçıyı destekleyen İzmir Kadın Müzesi “Cumhuriyet Bayramı” kapsamında ‘Atatürk’ün İzinde Çağdaş Türk Kadınları Cumhuriyet Sergisi’ne de ev sahipliği yapacak.

Sergide eserleri yer alan sanatçılar, kadınların ortak bir buluşma mekanı olarak Kadın Müzesi’nin kendilerine çok büyük katkıları olduğunu belirttiler. Sanatçılar, Kadın Müzesi’nin dünyadaki benzerleri gibi bir marka haline getirilmesi için her türlü destek ve katkıyı vermeye devam edeceklerini dile getirdiler.

Sergide eserleri yer alan sanatçıların şu isimlerden oluşuyor: Bedriye Gülay Beşikçi, Bengü Bahar, Çağla Leblebici, Ebru Yücesoy Bayar, Ely Filidis, Emel Germen Atalay, Faden Suzan Kudsioğlu, Filiz Pelit, Lale Temelkuran, Mehlika Korol, Melek Şahan, Merih Tekin Bender, Nilgün İleri Köseoğlu, Nuray Tümer, Nuray Leblebici, Nurhilal Harsa, Reyhan Abacıoğlu, Sema Barlas ve Sezin Haşıcı

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Shoexpo, İzmir’de 46’ıncı kez kapılarını açtı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri Beşiktaş'a farklı yenildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?