ANA SAYFA > GÜNDEM > Atatürk ve şehitler için lokma döktürdüler

Atatürk ve şehitler için lokma döktürdüler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atatürk ve şehitler için lokma döktürdüler

Karşıyaka Çarşı Esnafından bir grup Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için çarşıda lokma döktürdü.

Karşıyaka Çarşıdaki Mustafa Kemalpaşa Camii esnaflarından Abo Ahmet'in önderliğindeki çarşı esnafı, muhtar Coşkun Zenginer'in de desteğini alarak, Mustafa Kemalpaşa Camii önünde ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin anısına lokma döktürdüler. 
Donanmacı Mahallesi Muhtarı Coşkun Zenginer, "Mustafa Kemalpaşa Camii esnaflarından Abo Ahmet'in önderliğinde bir grup esnafın bu anlamlı hareketini destekledik ve hayır için lokma döktürmelerine vesile olduk. Esnaf kendi arasında topladığı parayla böyle anlamlı bir hayır işi yaptığı için hepsini yürekten kutluyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ÇYDD gençlerinin sahne başarısı
Sonraki Haber ''İnsana Hüzün, İnsana Ağıt, Kedilere Destan''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?