ANA SAYFA > SPOR > Asics Karşıyaka One Team ile Prof. Dr. Ergün güçlerini birleştirdi

Asics Karşıyaka One Team ile Prof. Dr. Ergün güçlerini birleştirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Asics Karşıyaka One Team ile Prof. Dr. Ergün güçlerini birleştirdi

2015 Yılında Karşıyaka’da öncelikle koşu takımı olarak kurulan, son 3 yıldır farklı spor disiplinlerini de bünyesine katarak Türkiye’nin en kalabalık spor topluluğu olmayı başaran Asics Karşıyaka One Team, Türkiye’nin önde gelen spor hekimlerinden Prof. Dr. Metin Ergün ile Spor Hekimliği Kliniği iş birliği anlaşmasına varıldı.

Her daim sporcu sağlığına önem veren, özellikle sedanter sporcu bireyin spor yaralanmalarından korunma çalışmalarına daha çok önem veren Asics Karşıyaka One Team Takım Antrenörü Faiz Özkan sözlerini “Sürdürülebilir hareketli yaşam vizyonu ile etkinliklerine devam eden Asics Karşıyaka One Team, mevcut sporcuları ve spor alışkanlığı kazanmakta olan sedanter üyeleri ile yaptığı spor faaliyetlerine, spor hekimliği desteğini de entegre etmiştir. Bu birliktelikte Prof. Dr. Metin Ergün ve ekibiyle spor yaralanmalarını önleyici uygulamalar, yaralanma sonrası tedavi süreçleri ve bunlara ek olarak ihtiyaç doğrultusunda fiziksel rehabilitasyon hizmetleri de alacağımız bilinçli bir birliktelik olacağına inancım tam.” şeklinde ifade etti.

KSK One Team Takım Kaptanı ve Kurucusu Tümer Gülümserler ise “Türkiye’de hep ilklere imza atıyoruz. Çalışmalarımızın yapısı gereği, spor toplulukları olarak sedanter bireylere alanında uzman eğitmenler tarafından bilinçli spor hizmeti sağlıyoruz. Bu iş birliği sayesinde tüm sporcularımızın sürdürülebilir sporculuk hayatlarının olması için daha bilinçli adımlar atacağı, gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmaları artık bir üst basamağa daha taşıyacağımız bir çalışma olacağına inanıyorum.”  düşüncesini paylaştı.

Spor Hekimliği Uzmanı Prof. Dr. Metin Ergün; ‘’Spor alışkanlığı kazandırılması ve sürdürülebilir spor anlayışıyla öncü olan spor topluluğu Karşıyaka One Team ile Prof. Dr. Metin Ergün Spor Hekimliği Kliniği olarak yapacağımız iş birliğinin, sporun birey ve toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesindeki önemine ilişkin farkındalığı artıracağı inancını taşıyorum’’ sözlerini dile getirdi.

İş birliği kapsamında Asics Karşıyaka One Team üyelerine özel indirimlerle Muayene, Tanı ve Tedavi uygulamaları, Fizyoterapi, Manuel Terapi, Ergonomi ve Postür Eğitimi, Performans Testleri, Spor Psikolojisinin yanı sıra daha birçok test ve terapi hizmetleriyle alanında uzman profesyonellerin desteklerinden yararlanılabilecek.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Din istismarı
Sonraki Haber İzmir dayanışması bu kez SMA hastası çocuklar için

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?