ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Ara Mevsimlere Özel Bayan Hırka Modelleri

Ara Mevsimlere Özel Bayan Hırka Modelleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ara Mevsimlere Özel Bayan Hırka Modelleri

Genelde kışın ve soğuklarda kullanılan bayan hırka çeşitlerinin yaz ve ilkbahar aylarına özel modelleri de var.

Genelde kışın ve soğuklarda kullanılan bayan hırka çeşitlerinin yaz ve ilkbahar aylarına özel modelleri de var. Sıcak mevsimler için tasarlanan modellerde daha ince ve pamuklu malzemeler tercih edilmiştir. Terletmeden giyilerek tarzınızı korumanıza yardımcı olacaktır. Soğuklar için özel olarak üretilen ürünlerde ise yünlü ve kalın malzemeler uygulanmıştır. Mevsimlerin ruhuna ve havasına uygun olarak tasarlanan ürünlerde yılın moda renkleri tercih edilmiş. Giydiğinizde kendinizi içinde huzurlu hissedeceğiniz parçalar, kombinleriniz için çok önemlidir. Etek, pantolon, Jean, salopet üzerine rahatlıkla kullanılır. Uyumlu modelleri ve renkleri bir araya getirerek harika görünebilirsiniz.

Bayan Hırka Tasarımları

Hanımların tarzları, stilleri ve ihtiyaçları türlü türlüdür. Kimi klasik severken diğerleri spor tarzı benimser. Bayan hırka tasarımı yapılırken her tarzı mutlu edecek ürünler ortaya çıkarılmakta. Spor tarzı benimseyenler için uzun modeller tasarlanmış. Klasikten vazgeçemeyenler ise kısa ve dar kesim modellerle kombinlerini yapmaktadır. İnce, kalın, cepli, cepsiz gibi farklılıklarla üretilen ürünlerin renk yelpazesi herkese hitap etmektedir. Düğmeli modeller kadar fermuarlı ve düğmesizler de çok rağbet görmektedir. 2021 yılının koleksiyonunda özgün tasarımlar hakim. Hiç kimsede olmayan özgün ürünler için https://www.roman.com.tr/kadin-hirka  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tektaş Yüzük Modelleri
Sonraki Haber Çorap

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?