ANA SAYFA > GÜNDEM > Anneler Günü kutlu olsun

Anneler Günü kutlu olsun

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anneler Günü kutlu olsun

Kutsal varlıklarımız "Anneler Günü" bugün coşkuyla kutlanıyor. Korona virüs önlemleri ve tam kapanma nedeniyle yanımızda olmayan annelerimize ulaşamasak da onlar her an bizim yanı başımızda, kalbimizde...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer eşi Neptün Soyer ile birlikte, yanında Karşıyaka Belediye Başkanı Dr.  Cemil Tugay ve eşi ile beraberindeki CHP ekibiyle  Cumhuriyetimizin kurucusunu yetiştiren ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın Karşıyaka'daki Anıt Mezarına gelerek, çiçek bıraktı ve "Anneler Günü"nü kutladı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yaptığı açıklamada şöyle dedi:
"Bugün Cumhuriyetimizin kurucusunu yetiştiren, elleri öpülesi bir annenin huzurundaydık. Zübeyde Hanım'ın anıt mezarında bu anlamlı günü kutladık. Zübeyde Annemizin, hayatını kaybetmiş tüm annelerin ve yüreğinde annelik duygusunu yaşayan tüm kadınların önünde saygıyla eğiliyorum. elleri öpülesi bir annenin huzurundaydık. Zübeyde Hanım'ın anıt mezarında bu anlamlı günü kutladık."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sanal Para Fiyatları Hesaplama
Sonraki Haber CHP Kadın Kolları Zübeyde Hanım'ı andı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?