ANA SAYFA > SPOR > Ankara Karşıyaka, ablalarını destekledi…

Ankara Karşıyaka, ablalarını destekledi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ankara Karşıyaka, ablalarını destekledi…

Türkiye Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası’nda final şansını şansız bir şekilde kaçıran Karşıyaka’nın yarıfinaldeki Rota Koleji maçında küçük destekçileri de vardı.

Karşıyaka’dan gelen taraftarların yanı sıra Karşıyaka genç takımını destekleyen küçükler Ankara Karşıyaka küçük voleybol takımıydı. Bursa’daki Voleybol Şenliğine katılan Ankara Karşıyaka Voleybol Kulübünün küçük voleybolcularına Karşıyaka Voleybol Şubesi akşam genç takım ile birlişkte bir yemek verdi ve desteklerine teşekkür etti.
Karşıyaka Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven, finali hak etmelerine karşın şansız bir şekjilde kaybettiklerini ifade ederek, "Halkbank'ı yenerek 3. olmak istiyoruz" dedi. Ankara Karşıyakalı küçük voleybolcuları ve yöneticilerine de teşekkür eden Ergüven, "Birlik ve beraberliğimizi göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filede Karşıyakalı kızlar Rota'ya kaybetti...
Sonraki Haber İzmir Valiliği raporuna göre anıt, can güvenliği için riskli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?