ANA SAYFA > GÜNDEM > Andımızın kaldırılmasına CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’ndan tepki

Andımızın kaldırılmasına CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’ndan tepki

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Andımızın kaldırılmasına CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’ndan tepki

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı Danıştay kararıyla kaldırılan Andımız için Çarşı'da tepki gösterdi.

Yapılan basın açıklamasında İlçe Başkanı Murat Serdar Koç “Bizler çocukluğumuzdan bugüne milli değerlere sahip çıkarak, her sabah and içtik. Bugünün Türkiyesini ilerici ve aydınlık yapabilmek için çalıştık, ürettik çabaladık. Bugün cumhur ittifakının ne denli yanlışlar üzerinden birlik sağladığını görüyoruz. Bugün andımızdan rahatsız olanlar, biz Cumhuriyet Halk Partilileri terörist yandaşı göstermeye çalışanlar bilsinler ki bu ülkenin kurucu partisinin fertleri olarak memleketimize ve andımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Siz vatansever pozlarınızı vermeye devam ederken,biz Cumhuriyet Halk Partili yurtseverler olarak sokakta, çarşıda, pazarda, okulda hayatın her noktasında milli değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Çünkü biz halkız, çünkü biz varız” dedi. 
Basın açıklamasının ardından 8 yaşında bir öğrenci çarşıda bulunan kitleye Andımızı okuttu. Son olarak söz verilen ortaokul öğrencisi “İstanbul Sözleşmesi yaşatır!” dedi.

Haberin videosu
http://​​​​​​​https://www.karsiyakahaber.com/webtv/haber/andimizin-kaldirilmasina-chp-karsiyaka-ilce-baskanligindan-tepki/113
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ardahan Belediye Başkanı Demir’den Başkan Tugay’a dostluk ziyareti
Sonraki Haber Buca Belediyesi’nden üreticiye 13 çeşit meyve fidanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?