ANA SAYFA > EĞİTİM > Anaokulu için arsa bağışı…

Anaokulu için arsa bağışı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anaokulu için arsa bağışı…

Karşıyaka Şehit Mehmet Ali Yandım İlkokuluna bitişik Agamer Deri Konfeksiyon. İnş. San. Tic. A. Ş. Ait arsa Millî Eğitim Bakanlığına bağışlandı.

Karşıyaka Şemikler mahallesindeki Şehit Mehmet Ali Yandım İlkokulu için yapılacak ana sınıfına arsanın yetersiz kaldığını gören İlçe Milli Eğitim yöneticileri Agamer Deri Konfeksiyon. İnş. San. Tic. A. Ş sahipleri ile görüştü. Daha öncede arsalarından feragat eden şirket sahipleri bu isteği kırmayarak 42 metrekarelik alanı da bağışladılar.

Düzenlenen bağış protokolü Karşıyaka Kaymakamlık Makamında Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ve Agamer Deri Konf. İnş. San. Tic. A. Ş. Firma yetkilisi Recep İslam tarafından imzalandı.

Arsa nefes verecek
Kaymakam Demir ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadıoğlu şirket sahiplerine ve şirket temsilcisi Recep İslam’a teşekkür etti. 
Müdür Kadıoğlu bu arsanın okul bahçesine nefes aldıracağını ve anaokulunun yapılması için büyük faydası olacağını söyledi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’dan Anıtkabir’e
Sonraki Haber İzmir Ata’ya saygı nöbetinde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?