ANA SAYFA > SPOR > Anadolu Yıldızları Oryantiring Yarışında Karşıyaka damgası!

Anadolu Yıldızları Oryantiring Yarışında Karşıyaka damgası!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anadolu Yıldızları Oryantiring Yarışında Karşıyaka damgası!

Anadolu Yıldızları Oryantiring Şampiyonası İzmir İl Birincilikleri bugün Konak Behçet Uz Rekreasyon Alanı’nda yapıldı.

Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun düzenlediği, bölge şampiyonasına seçme niteliği taşıyan İzmirli sporcuların katıldığı yarış hava şartlarının elverişsiz olmasına karşın ilgi gördü.
Afyon’da yapılacak olan Anadolu Yıldızları Oryantring Grup Şampiyonası’na katılacak İzmir takımının belirleneceği yarışlarda Bostanlıspor ve pilot takımı İzmir AES’den 4 sporcu takıma girme hakkı kazandı.  Bostanlıspor’dan Bahar Ceylin Kozdere 8., İzmir AES’den Eymen Vatansever 2., Ali Perdahçı 4., H. Kerim Uysal da 6. Olarak girdiği İzmir Karması ile Afyon’da yarışacak. 
Bostanlıspor’un kardeş kulübü Altunspor’dan da 8 sporcu ilk ona girince, 20 kişilik kadronun 13 sporcusu bu üç kulüpten oluştu. Afyon’daki  yarışmaya katılacak İzmir ekibine giren Altunsporlu sporcular ve dereceleri şöyle:
Kızlar: 3. Melek Aydın ( Altunspor), 6. Ece Tölek (Altunspor), 7. Ada Pekperdahçı (Altunspor), 9. Göksu Görevin (Altunspor)
Erkekler: 1. Murat Görgülü (Altunspor), 3. İbrahim Demirci(Altunspor), 8. Deniz Tülü(Altunspor), 9. Bora Şen(Altunspor), 10. Kahra Kağan Balkan(Altunspor)
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Maraton İzmir’de yeniden rekor
Sonraki Haber Amatörlerde gollere devam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?