ANA SAYFA > SPOR > Altuğ ve Güneş bir puana sevindi...

Altuğ ve Güneş bir puana sevindi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altuğ ve Güneş bir puana sevindi...

Sakaryaspor'la golsüz berabere kalan Karşıyaka'da kurmaylar oynanan futbol ve alınan 1 puana sevindi. Karşıyaka Teknik sorumlusu Atilla Güneş, “deplasmandan alınan 1 puan bizim için moral ve motivasyon açısından önemli" dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, "Sahadaki mücadelemizle galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek rahat kazanabileceğimiz bir maçtı. Kazanamasak da oynadığımız futbolla lige moralli ve gelecek için umutlu başladık. Sakatlarımız da dönünce çok daha iyi olacağız. Gebze'de 1000 taraftarımız bize müthiş bir itici güç oldu. Rakip tribünden yapılan tahrik edici tezahüratlar karşısında bile duruşlarını bozmadılar" dedi.
Karşıyaka Teknik Sorumlusu Atilla Güneş şöyle dedi:
 "Zor olan bir deplasmandan alınan 1 puan bizim için moral ve motivasyon açısından önemli. Hesaplarımızı galibiyet üzerine yapmıştık. Final paslarını biraz daha doğru kullanabilseydik sonuca çok rahat gidebilirdik. Rakibin etkili oyuncularını iyi kontrol ettik ve duran top haricinde pozisyon vermedik. Sahanın her yerinde mücadele eden, yardımlaşan bir Karşıyaka vardı. Geçen sezondan var olan oyun düzenimiz sürüyor. Bunu her geçen gün geliştirerek daha iyi bir duruma geleceğiz. Lige verilen arayı hazırlık etabı gibi değerlendirip fizik kalitemizi daha da yükseğe çekeceğiz. Takımın coşkusundan, isteğinden ve mücadelesinden çok memnunum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyük Taarruz!..
Sonraki Haber Bayram traşı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?