ANA SAYFA > İZMİR > Altınyol'a önlem

Altınyol'a önlem

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altınyol'a önlem

İzmir Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde Altınyol Turan bölgesinde yola düşen kaya parçalarının ardından benzer bir olayın yaşanmaması için önlem aldı. Dağın yamacındaki kaya yüzeyler püskürtme betonla kaplanarak yolun güvenliği sağlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi geçen Salı günü aşırı yağışların etkisiyle Altınyol Turan bölgesinde dağ yamacından koparak yola düşen kaya parçalarını kaldırarak yolun trafiğe açılmasını sağladı. Benzer bir olayın yaşanmaması için hızla harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleriyle birlikte yamaçta tehlike arz edecek taşları kaldırdı, kaya yüzeylerini temizledi. Olası bir kaya yuvarlanmasının önüne geçmek için kaya yüzeylerini betonla kapladı. Püskürtme beton tekniğiyle yapılan çalışma sonrasında Altınyol’un güvenliği sağlanmış oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Tramvayı'nda sona yaklaşılıyor
Sonraki Haber Büyükşehir evsizlere kapılarını açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?